Ladeløsninger til kommuner

Vi leverer ladeløsninger til kommunale arbejdspladser

Mange kommuner og offentlige institutioner er i fuld gang med den grønne omstilling. En omlægning af hele eller dele af det kommunale transportorgan til el- eller hybridbiler er et stort skridt i den klimavenlige retning.

Hos EVbiler mener vi, at valget om at bruge elbiler ikke kun skal være et bæredygtigt valg, men også et praktisk valg. Derfor hjælper vi kommuner og offentlige institutioner med at finde den rigtige ladeløsning til deres elbiler, så overgangen til eldrevne transportmidler bliver så nem og bekvem som muligt.

Større installation til virksomheder.

Fremtidssikrede ladeløsninger til elbiler skræddersyet efter jeres behov

Forskellige arbejdspladser har forskellige behov – det gælder også jeres. Når I kontakter os angående opladning til kommunens eller arbejdspladsens elbiler, begynder vi derfor med at afdække, hvilke behov I har på nuværende tidspunkt, samt hvilke behov der kan opstå fremadrettet.

Uanset om I har brug for ladestandere eller -bokse til 1 eller 100 biler, finder vi sammen den løsning, der giver mest mening for jer, og som kan skaleres efter behov.

Vi hjælper jer helt i mål

Overgangen til en grøn transportløsning skal være så gnidningsfri som muligt. Hvis I ønsker det, er vi derfor med jer igennem hele processen. Vi tilbyder:

  • Rådgivning i forbindelse med produktvalg og design af ladeløsning
  • Installering og montering af ladeløsningen
  • Service og drift af ladestandere/ladebokse.

Ønsker I selv at stå for dele af processen?

Flere af vores kommunale kunder ønsker selv at stå for dele af processen – fx installering og drift. Har jeres kommune eller arbejdsplads selv kompetencerne til at varetage nogle af de tekniske opgaver, kan vi samarbejde med jeres tekniske personale om at komme i mål med jeres nye ladeløsning. Hvis I ønsker det, tilbyder vi også oplæring af jeres drift- og servicepersonale, så de får et indgående kendskab til den ladeløsning, I har valgt.

Ladebokse og ladestandere til kommuner – hvilke produkter skal I vælge?

Hos EVbiler har vi et bredt sortiment af ladeprodukter til elbiler. Hvilke produkter der er de rette for jer, afhænger af de behov og krav, som jeres ladeløsning skal leve op til. Til kommuner og kommunale arbejdspladser anbefaler vi ofte produkter fra Ratio Electric og Wallbox.

Ratio Electric

EVbiler er danske forhandlere af Ratio Electrics innovative og pålidelige ladeprodukter til elbiler. Fælles for produkterne fra Ratio Electric er, at de lever op til alle de europæiske regler og standarder inden for e-mobilitet. Samtidigt er produkterne prissat på et niveau, hvor de fleste kan være med – og med i prisen får I en online platform, hvorfra I blandt andet kan hente ladningsstatistikker og styre jeres ladninger.

Ratio Electric leverer både traditionelle ladeløsninger og ladebokse til solcelle anlæg. Uanset hvilken ladeløsning I vælger, har I mulighed for at integrere betalingsløsning i form af RFID eller en app.

 Wallbox

Produkterne fra Wallbox egner sig til jer, der leder efter væghængte ladebokse. Wallboxs produkter er simple i deres udtryk. Samtidigt gør det innovative design dem nemme og praktiske at anvende. Med i købet følger også en online platform, der blandt andet giver mulighed for at opdatere firmware, hente ladningsstatistikker og tidsstyre jeres ladninger.

Se vores brede sortiment

Matcher produkterne fra Ratio Electric og Wallbox ikke de behov, I har? I vores sortiment finder I også produkter fra andre producenter.

Skal vi hjælpe jer?

Har I spørgsmål til os, eller ønsker I at bruge os som samarbejdspartner til jeres ladeløsninger? I er velkomne til at kontakte os på 31 38 55 90 eller via vores kontaktformular.

Vi samarbejder bl.a. med GreenMobility om at gøre de store byer grønnere.