Handelsebetingelser

Reklamation

EVbiler.dk yder 2 års reklamationsret i henhold til Købeloven, gældende for fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved normal brug af varen. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Evt. omkostninger forbundet med op el. nedtagning af udstyr står for købers regning.

Der kan forekomme et testgebyr på DKK 250 pr. halve time inkl. moms, dog maks. DKK 500 inkl. moms, hvis det indsendte produkt testes fejlfrit ved EVbiler, eller der ikke findes grund for at efterkomme reklamationskravet i øvrigt.

Fortrydelsesret

Der er 14 dages returret på alle varer fra den dag varen er leveret såfremt der ikke er tale om en specialfremstilling. Hvis en vare fortrydes, skal den sendes retur i samme stand. Når varen er modtaget refunderes varens pris.
Varen skal så vidt mulig returneres i original emballage for at få den fulde pris tilbage.

Returnering

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.

Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.  Du kan bestille en returlabel hos os, når du opretter din fortrydelsessag. Hvis du har købt din returlabel hos os, hæfter vi, hvis der opstår en skade under transporten.

Ingen fortrydelsesret

Disse aftaler kan ikke fortrydes:

 • Levering af varer, som er fremstillet efter dine specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg
 • Levering af varer, som må antages at blive forringet eller forældet hurtigt
 • Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnede til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen
 • Køb foretaget som erhvervsdrivende
 • Levering af varer, som på grund af deres natur bliver blandet sammen med andre varer ved leveringen, og ikke kan skilles af igen

Varens stand, når du sender den retur

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes, at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber eller den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Sådan brug kan omfatte:

 • Montering af varen
 • Fjernelse af beskyttende film eller plastik
 • Brud på varens plombering

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage. Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen, da varen kan påføre sig skader undervejs i transporten, som du kommer til at hæfte for.

Bemærk, at dette især gør sig gældende for skrøbelige elektroniske komponenter, der leveres i antistatisk indpakning.

Leverings- og ekspeditionsomkostninger

Der er ikke gebyrer ved afhentning.
Ved hver vareordre er der et forsendelsesgebyr på mellem 30kr. og op til 50kr. der inkluderer forsendelsesomkostninger med Postnord eller GLS i Danmark. Prisen afhænger af om du vælger Postnord, eller GLS ved dit køb.
Ved levering i Norge og Sverige kan forsendelsesgebyret ses ved bestillingen.
Hvis kunde har været uheldig at modtage en pakke, der er beskadiget, skal kunden straks gøre Post Danmark/GLS eller dennes leverandør opmærksom på problemet.
Opdager kunden først skaden efter at have åbnet pakken, skal kunden henvende sig på det lokale postkontor, som så kontakter os.

Ved levering udenfor EU herunder Grønland og Færøerne betales et eksport gebyr på 50,- som er inkluderet i fragtprisen. Returretten bortfalder iøvrigt, samt ved evt. garanti udbedringer betales fragten af kunden.

Levering af varer

Alle varer sendes med Postnord eller GLS, med mindre vi oplyser en anden transportør. Leveringtiden er normalt op til 7 dage, hvis varen er på lager. Er varen i “restordre”, så kan der gå 10 dage.

Betalingsformer

Betalingsformen vælges, når man går ”til kassen” i webshoppen. Der kan betales med alle kort undtage Dankort.

Betaling

Hos os bestemmer du selv, om du vil anvende kreditkort eller anvende PayPal ved betaling. Vi tager ikke imod dankort, da dette ville være en ekstra omkostning for dig. Efter du har lagt varerne i kurven, vælger du “checkout”, og bliver herefter sendt til din valgte betalingsmetode. Betaler du med kreditkort skal du være opmærksom på, at vi anvender 3D beskyttelse (krav fra NETS), hvilket betyder du bliver opstillet til en af NETS sider, hvor du får tilsendt en kode på SMS, som du skal bruge. Dette er for at undgå kreditkort svindel, og er altså en rigtig sikkerhed for dig.

Priser

Alle priser i EVbiler.dk webshop er i danske kroner (DKK) inklusiv dansk moms på 25 %.
Ved salg til levering uden for EU fratrækkes 25 % moms efter forudgående aftale.
Ved salg til virksomheder udenfor Danmark fratrækkes 25 % moms, såfremt der er oplyst et VAT nummer, der kan valideres.

Privatlivspolitik

evbiler.dk videregiver ikke personlige oplysninger til tredjepart, dog videregives leveringsadresse til pakkelabels.dk, som håndtere vores pakkelabels. Evbiler.dk anvender google analytics til analyse af vores besøgendes adfærd på siden.

For erhvervskunder gælder følgende særlige betingelser:

 • Ingen fortrydelsesret
 • 24 måneders reklamationsret
 • Fragt i forbindelse med reklamationssager sker på egen regning
 • Erhvervskøb leveres med omdeling, hvorfor der vil være en fragtomkostning uanset ordrens størrelse