Handelsebetingelser

Reklamation

EVbiler.dk yder 2 års reklamationsret i henhold til Købeloven, gældende for fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved normal brug af varen. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Evt. omkostninger forbundet med op el. nedtagning af udstyr står for købers regning.
Fortrydelsesret
Der er 14 dages returret på alle varer fra den dag varen er leveret såfremt der ikke er tale om en specialfremstilling. Hvis en vare fortrydes, skal den sendes retur i samme stand. Når varen er modtaget refunderes varens pris.
Varen skal så vidt mulig returneres i original emballage for at få den fulde pris tilbage.

Leverings- og ekspeditionsomkostninger
Der er ikke gebyrer ved afhentning.
Ved hver vareordre er der et forsendelsesgebyr på mellem 30kr. og op til 50kr. der inkluderer forsendelsesomkostninger med Postnord eller GLS i Danmark. Prisen afhænger af om du vælger Postnord, eller GLS ved dit køb.
Ved levering i Norge og Sverige kan forsendelsesgebyret ses ved bestillingen.
Hvis kunde har været uheldig at modtage en pakke, der er beskadiget, skal kunden straks gøre Post Danmark/GLS eller dennes leverandør opmærksom på problemet.
Opdager kunden først skaden efter at have åbnet pakken, skal kunden henvende sig på det lokale postkontor, som så kontakter os.

Ved levering udenfor EU herunder Grønland og Færøerne betales et eksport gebyr på 50,- som er inkluderet i fragtprisen. Returretten bortfalder iøvrigt, samt ved evt. garanti udbedringer betales fragten af kunden.

Levering af varer
Alle varer sendes med Postnord eller GLS, med mindre vi oplyser en anden transportør. Leveringtiden er normalt op til 7 dage, hvis varen er på lager. Er varen i “restordre”, så kan der gå 10 dage.

Betalingsformer
Betalingsformen vælges, når man går ”til kassen” i webshoppen
Betaling
Hos os bestemmer du selv, om du vil anvende kreditkort eller anvende PayPal ved betaling. Vi tager ikke imod dankort, da dette ville være en ekstra omkostning for dig. Efter du har lagt varerne i kurven, vælger du “checkout”, og bliver herefter sendt til din valgte betalingsmetode. Betaler du med kreditkort skal du være opmærksom på, at vi anvender 3D beskyttelse (krav fra NETS), hvilket betyder du bliver opstillet til en af NETS sider, hvor du får tilsendt en kode på SMS, som du skal bruge. Dette er for at undgå kreditkort svindel, og er altså en rigtig sikkerhed for dig.

Priser

Alle priser i EVbiler.dk webshop er i danske kroner (DKK) inklusiv dansk moms på 25 %.
Ved salg til levering uden for EU fratrækkes 25 % moms efter forudgående aftale.
Ved salg til virksomheder udenfor Danmark fratrækkes 25 % moms, såfremt der er oplyst et VAT nummer, der kan valideres.

Privatlivspolitik

evbiler.dk videregiver ikke personlige oplysninger til tredjepart, dog videregives leveringsadresse til pakkelabels.dk, som håndtere vores pakkelabels. Evbiler.dk anvender google analytics til analyse af vores besøgendes adfærd på siden.